../Tools/ImportAfas.aspx.cs
Stan Bouman Estinea Promo (712 van 42)

Sollicitatieprocedure

Altijd spannend, dat solliciteren. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. In een paar stappen leggen we uit hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet. Dan weet je precies wat je kunt verwachten, zodra je op de verzendknop drukt. Handig, toch?

Solliciteren
Je leest een vacature en ziet jezelf al helemaal aan het werk bij ons. Mooi! Meteen een sollicitatieformulier invullen, je CV toevoegen en op de verzendknop klikken. Je krijgt direct een e-mailmelding. Het is de bevestiging dat we jouw sollicitatie ontvangen hebben. En nu begint het wachten. Maar niet te lang, want direct na de sluitingsdatum van de vacature beginnen we met de selectie. Binnen drie werkdagen hoor je meer.

Eerste gesprek
Zijn we enthousiast over wat we lezen? Dan willen we zeker meer over je weten. En over jouw ideeën om je werk leuk te maken en het levensgeluk van onze cliënten te vergroten. We bellen je voor een afspraak. De uitnodiging ontvang je nog eens via een e-mail, ook wie er bij het gesprek zitten. In het gesprek vertellen we je natuurlijk meer over ons en wat werken bij Estinea zo leuk maakt. Zijn we na het eerste gesprek allebei enthousiaster? Dan ontvang je binnen drie werkdagen een uitnodiging voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek op locatie
We ontmoeten je graag op jouw mogelijk toekomstige werkplek. Dan kun je direct de sfeer proeven. Bij dit gesprek zit, naast een begeleider, ook een cliënt of een cliëntvertegenwoordiger. Zij weten namelijk goed wat ze van een begeleider verwachten en dat vinden we belangrijk. Binnen een werkdag weet je of je onze nieuwe collega wordt. Weer zo’n spannend moment, dat begrijpen we. Daarom houden we het wachtmoment zo kort mogelijk.

Aanbod
De laatste stappen! We doen je een goed aanbod waar je naar ons idee geen nee tegen kunt zeggen. Voor dit gesprek ontvang je telefonisch een uitnodiging en een bevestiging via een e-mail.

Verklaring Omtrent Gedrag
Om bij Estinea te mogen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Deze ontvangen we graag vóórdat je bij ons in dienst treedt.

Welkom!
Je eerste werkdag? Die plan je met jouw nieuwe collega’s. Ze bellen je snel om die in te plannen. En dan? Dan kan jouw werkplezier binnen Estinea beginnen!


Word je niet geselecteerd? Je ontvangt altijd bericht van ons met de reden voor de afwijzing. Wil je daar meer over weten of feedback op jouw brief of gesprek? Bel ons gerust. We proberen altijd samen te bekijken of je op een andere plek in onze organisatie past.

Dit is de sollicitatieprocedure van Estinea in een notendop.
Nieuwsgierig naar onze vacatures? Neem gauw een kijkje in het overzicht. Staat er nog niets voor jou tussen maar mogen we jou niet missen? Stuur ons dan een open sollicitatie.