HeaderVervolg

"Dat je zo gelijkwaardig bent, is heel fijn én gezellig werken.”

Geplaatst op: 29-8-2022

Patricia

“Ik ben met een poetsdoek geboren”, lacht Patricia. Ze werkt als huishoudelijk medewerker op een woning van Estinea. “Ik geniet ervan als alles schoon en opgeruimd is.” En zij niet alleen.

“Ik ben echt onderdeel van het team, dat merk je in alles. Zo word ik net als iedere andere collega bij zaken op de woning betrokken. En is het vanzelfsprekend dat ook ik bijvoorbeeld een uitnodiging krijg voor de BBQ met cliënten en ouders. Dat je zo gelijkwaardig bent, is heel fijn én gezellig werken.”

Patricia’s dochter werkt ook bij Estinea en tipte haar voor de functie van huishoudelijk medewerker. “Altijd als ik haar op haar werk afzette, dacht ik: ik zou ook wel willen werken met mensen met een verstandelijke beperking, maar ik wil niet meer naar school.” En nu werkt Patricia dus toch bij Estinea.

Naast het schoonmaken kookt ze ook met veel plezier voor bewoners. “Sommigen bewoners zeggen: ‘ik wou dat het al vrijdag is’, omdat ik op die dag wel eens soep maak. En als een bewoner een gebaar maakt dat hij het eten lekker vindt… dat is schitterend!”

Wil je ook als huishoudelijk medewerker bij Estinea aan de slag? Kijk op onze vacaturepagina of stel een jobalert in!