HeaderVervolg
Een eigen sportschool én werken bij Estinea

Een eigen sportschool én werken bij Estinea

Geplaatst op: 5-7-2022

Miranda Deij

Miranda Deij heeft twee grote passies: haar eigen sportstudio én het werken in de gehandicaptenzorg. Door haar werk bij Estinea heeft ze hier een goede balans in gevonden.

“Ik geef ‘workout of the day’ lessen, bokszaktraining, bootcamp en personal training. De combinatie van een eigen sportstudio runnen én mensen met een licht verstandelijke beperking begeleiden, is superleuk. En het lijkt misschien heel verschillend, maar het gaat allebei om iemand helpen zichzelf te ontwikkelen.

Ik werk om het weekend op een woning van Estinea in Gendringen. Als een collega ziek of met vakantie is, vraagt het team mij bij te springen. Ook al werk ik gemiddeld zeven uur per week, ik voel me een volwaardig lid van het team. Collega’s praten mij voor mijn dienst altijd even rustig bij. En als er echt iets is, hoor ik het ook wel van de bewoners zelf.

Mijn liefde voor sport neem ik uiteraard mee in mijn werk bij Estinea. Ik praat met bewoners over het belang van bewegen en probeer altijd wel met een van hen te wandelen. Ook al gaat de studio steeds beter lopen, ik blijf mijn werk bij Estinea doen. Ik vind het gewoon te leuk!”