HeaderVervolg
Enny over werken bij Estinea

"Werken zonder teammanager is heerlijk”

Geplaatst op: 17-10-2022

Enny Jansen

Persoonlijk begeleider Enny Jansen werkt nu vijf jaar bij Estinea en vindt het “heerlijk” dat ze hier geen teammanager heeft.    

Enny werkt bij de keuken van Leuvelt, een bakkerij en eetkamer van Estinea in Hengelo (Ov.). Samen met haar collega’s is ze verantwoordelijk voor de ondersteuning van cliënten én het reilen en zeilen op de locatie. Een werkwijze die kenmerkend is voor Estinea.

“Het werken zonder teammanager houd je alert en zorgt ervoor dat je creatief bent. We onderzoeken namelijk zelf wat goed is voor onze locatie, het team en de cliënten. En ook bijvoorbeeld welke richting we met onze locatie op willen.

Zo hebben we onlangs de naam en huisstijl van onze locatie aangepast van ‘werk en activiteiten Bartelinkslaantje’ naar ‘de keuken van Leuvelt’. Deze nieuwe naam klinkt professioneler en is voor cliënten als Beata een bevestiging dat het een échte, serieuze werkplek is. Onze regiomanager was op hoofdlijnen betrokken, maar we besloten met de cliënten zelf hoe alles eruit moest komen te zien. En het eindresultaat mag er zijn!"

Meer weten over het werken bij Estinea? Kom eens een kopje koffie drinken!